Utrinek vabljenih predavanj na FKPV: red. prof. dr. Marijan Cingula – Strategija in razvoj podjetij

Utrinek vabljenih predavanj na FKPV: red. prof. dr. Marijan Cingula – Strategija in razvoj podjetij
V okviru razpisa Gostujoči predavatelji na FKPV smo 24., 25. ter 30. novembra in 1. ter 2. decembra 2017 organizirali predavanja pri predmetu Strategija in razvoj podjetij v študijskem programu Komerciala II, ki jih je izvedel red. prof. dr. Marijan Cingula z Ekonomske fakultete v Zagrebu. 
.
O predavatelju:

Diplomiral in magistriral je na Ekonomski fakulteti v Zagrebu ter doktoriral na Fakulteti za organizacijo in informatiko v Varaždinu. Ima bogate delovna izkušnje tudi na področju poučevanja. Bil je direktor trga vrednostnih papirjev Varaždin in Urada za razvoj in podjetništvo Varaždin, VADEA d.o.o. V FOI Varaždin je bil vodja Katedre za organizacijo na Fakulteti za organizacijo in informatiko Varaždin in vodja podiplomskega študija Menedžment poslovnih sistemov na Fakulteti za organizacijo in informatiko Varaždin. Je član oddelka za organizacijo in management na Ekonomski fakulteti v Zagrebu. Bil je predsednik hrvaškega združenja računovodij tri mandate. Bil je prvi predsednik HUCNO, hrvaškega združenja potrjenih članov nadzornih in upravnih odborov.

_____

Vabljena predavanja so odlična priložnost za vse študente, da pridobijo nova znanje, ki ga na podlagi svojih izkušenj posreduje strokovnjak iz prakse. Udeležba na vabljenih predavanjih je za študente FKPV brezplačna. Prijava ni potrebna.

logo-gp-2

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2021

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki