Karierni dan – Dan osebnih spoznanj

Karierni dan – Dan osebnih spoznanj

 

Čas: 1. oktober /16.30–18.30

Kraj: Velika predavalnica FKPV in Abiture, Lava 7, Celje

Gostitelj: FKPV, Abitura, Uroš Perič, Mojca Krajnc, Tinkara Fortuna, Simon Šketa in uspešni podjetniki iz naše mreže ljudi

Naslov: KARIERNI DAN – PRVI VELIKI DAN OSEBNIH SPOZNANJ

 

Kaj imajo skupnega Uroš Perič, Mojca Krajnc, Simon Šketa, Niko Vihar, Tinkara Fortuna  in mnogi drugi uspešni ljudje? Preverite 1. oktobra, ko bomo z njimi iz oči v oči!

Pridite na Karierni dan – prvi veliki DAN OSEBNIH SPOZNANJ. Vstopite v mrežo ljudi, ki verjamemo, da si priložnosti ustvarjamo sami in smo študirali, študiramo ali bomo še študirali na FKPV in Abituri.

Srečanje, organizirano v okviru projekta Nadgradnja kariernega centra FKPV, bo obogatila okrogla miza o osebni blagovni znamki, na kateri bomo med drugim iskali odgovor na vprašanje, zakaj so uspešni tudi znani? In zakaj znani niso vedno uspešni? Dogodek bosta vodila Simon Šketa in Mojca Krajnc, oba z izkušnjami študija na Abituri in FKPV. Po okrogli mizi z uglednimi udeleženci bo priložnost za osebno druženje in vzpostavljanje vezi v naši mreži ljudi.

Udeležba je brezplačna, prijava obvezna!

Sporočite, da pridete na elektronski naslov karierni-center@fkpv.si

 

kc-logoti

Javni razpis za izbor operacij delno financira Evropska unija, in sicer iz evropskega socialnega sklada. Javni razpis za izbor operacij se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostne naložbe: 10.1 Izboljšanje enakega dostopa do vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine pri formalnih, neformalnih in priložnostnih oblikah učenja, posodobitev znanja, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih oblik učenja, tudi s poklicnim svetovanjem in potrjevanjem pridobljenih kompetenc; specifičnega cilja: 10.1.3 Spodbujanje prožnih oblik učenja ter podpora kakovostni karierni orientaciji za šolajočo se mladino na vseh ravneh izobraževalnega sistema.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2020

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki