Konferenca


logo konf

Fakulteta za komercialne in poslovne vede vabi na sedmo Mednarodno znanstveno konferenco Znanje in poslovni izzivi globalizacije v letu 2017, s tematskim naslovom »Varnostno-poslovni izzivi«.

Konferenca bo potekala v petek, 17. novembra 2017 na Fakulteti za komercialne in poslovne vede, Lava 7, v Celju.

Na tematsko različnih plenarnih delih in organiziranih sekcijah se bodo predstavili številni raziskovalci in strokovnjaki, ki prihajajo iz različnih držav in so prav tako kot naši sodelavci zainteresirani za izmenjavo rezultatov svojih raziskav ter za ustvarjanje novega vrhunskega znanja s področij ekonomije, komerciale, poslovne informatike, turizma in varnostnega menedžmenta. Hkrati je to izvrstna priložnost, da se v raziskovalno razvojno delo vključijo študentje s svojimi projekti in se preizkusijo v strokovnih debatah.

Tema konference bo obravnavana v sekcijah

Turizem
Poslovna informatika
Komerciala / Poslovanje
Varnostni menedžment

Delovna jezika konference sta angleški in slovenski.

Obseg referata mora biti od 4 do največ 10 strani. Referat mora biti izdelan po predlogi za oddajo referata v recenzijo. Referati so lahko objavljeni v slovenskem ali angleškem jeziku. Vsak referat mora vsebovati naslov in povzetek referata v angleškem jeziku. Avtorje referatov v slovenskem jeziku vljudno prosimo, da oddajo naslov in povzetek referata v obeh jezikih (slovenskem in angleškem) ter da ob oddaji povzetka in referata pripišejo tematsko sekcijo, v okviru katere želijo predstaviti referat.

Vsak referat bo sprejet v mednarodni recenzijski postopek, po katerem bodo avtorji obveščeni o morebitnih pripombah recenzentov. Sprejeti referati bodo objavljeni v zborniku celotnih referatov v obliki e-publikacije. Povzetki referatov bodo objavljeni v tiskanem zborniku povzetkov konference. REFERAT MORA BITI TEHNIČNO OBLIKOVAN SKLADNO S PREDLOGO. Avtorji imajo možnost, da prepustijo oblikovanje organizatorju konference, skladno s cenikom.

Predsednica programskega odbora konference
doc. dr. Tatjana Kovač

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2017

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki