Seminar kot del obvezne prakse > Poslovno dopisovanje v praksi

Seminar kot del obvezne prakse > Poslovno dopisovanje v praksi
Obveščamo vas, da bo v okviru projekta Nadgradnja KC organiziran seminar Učno podjetje – iz teorije v prakso (poslovno dopisovanje v praksi) v petek, 16. 3. 2018 ob 8:30 na FKPV v Celju (pred. I/1). Seminar bo izvedla doc. dr. Tatjana Dolinšek.
Skupina je zapolnjena.
Na seminar se lahko še vedno prijavite, vandar bo udeležba možna samo v primeru, da se odpre novo mesto.

PRIJAVA

Udeležba na seminarju je za študente FKPV brezplačna
Prijava na e-naslov: dodiplomski@fkpv.si ali preko spodnjega obrazca. Seminar trajajo 4 ure. Seminar je eden izmed seminarjev, ki jih lahko študenti opravijo v okviru seminarjev obvezne prakse, udeležijo pa ga lahko tudi drugi študenti FKPV.

 

 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!

kc-logoti

Javni razpis se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020; prednostna os: 10. »Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost«; prednostna naložba: 10.1 »Izboljšanje enakega dostopa do vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine pri formalnih, neformalnih in priložnostnih oblikah učenja, posodobitev znanja, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih oblik učenja, tudi s poklicnim svetovanjem in potrjevanjem pridobljenih kompetenc«; specifični cilj: 10.1.3 »Spodbujanje prožnih oblik učenja ter podpora kakovostni karierni orientaciji za šolajočo se mladino na vseh ravneh izobraževalnega sistema«.24

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2020

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki