Seminar v Celju: Logika človeškega vedenja v komunikaciji – Špela Strniša Tušek, Lc. Pc.

Seminar v Celju: Logika človeškega vedenja v komunikaciji – Špela Strniša Tušek, Lc. Pc.
V okviru projekta Nadgradnja KC vas vabimo na seminar Logika človeškega vedenja v komunikaciji, ki ga bo izvedla predavateljica Špela Strniša Tušek, Lc. Pc.
Seminar bo v ponedeljek, 21. maja ob 16.30 na FKPV v Celju (pred. I/C).

 

Predavateljica bo govorila o pomenu prepoznavanja in razumevanja logike človeškega vedenja in kako to upoštevati v komunikaciji. Po njenih predavanjih bomo bolje razumeli ne le sebe, pač pa tudi sogovornike. Postali bomo občutljivi na sebe in na druge. Če bomo pridobljeno znanje vpeljali v svojo komunikacijo, se bomo izognili marsikateri težavi in nepotrebnemu konfliktu.

O predavateljici:
 
Špela Strniša Tušek je psihologinja, Imago partnerska terapevtka in mediatorka. Po oparvljeni diplomi in magisteriju iz psihologije na Mednarodni univerzi v Rimu je opravila dodatne specializacije za TA-psihoterpaevta, TA-organizacijskega svetovalca, imago terpevta in facilitatorja. Od leta 2009 je mediatorka na Okrožnem in Višjem sodišču v Ljubljani. Od leta 2012 je na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Bled predavateljica za predmete Čustvena inteligenca in osebni razvoj ter Management stresa in metode sproščanja. Kot gostujoča predavateljica in strokovnjakinja iz prakse predava na različnih fakultetah in višjih strokovnih šolah. Izvaja izobraževanja vodilnih kadrov v podjetjih in v vzgojnih ter socialnih zavodih. V zasebni praksi izvaja individualno in partnersko psihoterapijo ter poslovni coaching.
 

Prijava:

Seminar je za študente FKPV brezplačen.

Prijava na e-naslov: dodiplomski@fkpv.si ali preko spodnjega obrazca. Predavanja trajajo 4 ure. Seminar je eden izmed seminarjev, ki jih lahko študenti opravijo v okviru seminarjev obvezne prakse, seveda pa se ga lahko udeležijo tudi drugi študenti FKPV, ki jih tematika zanima.

 

akc-logoti

»Javni razpis za izbor operacij se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostne naložbe: 10.1 Krepitev enake dostopnosti vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine v formalnem, neformalnem in priložnostnem okolju, izpopolnjevanje znanj, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih možnosti učenja, vključno prek poklicnega usmerjanja in validiranja 2 pridobljenih kompetenc specifičnega cilja: 10.1.3 Spodbujanje prožnih oblik učenja ter podpora kakovostni karierni orientaciji za šolajočo se mladino na vseh ravneh izobraževalnega sistema.«

 Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da FKPV interno hrani in uporabi moj e-mail za namen neposrednega trženja in promocije, interne analize ter statistične obdelave. Za Izbris podatkov nam pošljete zahtevo na e-mail dodiplomski@fkpv.si. Vaši podatki bodo obravnavani v skladu z uredbo GDPR. Več v rubriki varstvo podatkov.
Polja označena z * so obvezna!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2020

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki