Strokovna ekskurzija pri predmetu Trendi ravoja menedžmenta prireditev (doc. dr. Elena Marulc) – obisk podjetja Sintal Celje d.o.o.

Strokovna ekskurzija pri predmetu Trendi ravoja menedžmenta prireditev (doc. dr. Elena Marulc) – obisk podjetja Sintal Celje d.o.o.

V sredo, 13. novembra 2019, so študenti modula Menedžment prireditev v okviru predmeta Trendi razvoja menedžmenta prireditev obiskali Sintal Celje d.o.o.. Varnostna družba sodi v sam vrh na področju varovanja prireditev in varovanja nasploh. Sprejel jih je vodja fizičnega varovanja, gospod Davorin Kokol, dipl. var., ki jim je podrobno predstavil delovanje družbe Sintal na področju prireditev, številne zanimive primere ter trende. Družba Sintal Celje d.o.o., ki deluje v okviru Koncerna Sintal, pokriva varovanje na področju spodnje Štajerske, v okviru koncerna pa varovanje na celotnem področju države. Družba ima lasten razvoj naprav in storitev na področju varovanja ter vse licence, ki jih je možno pridobiti po Zakonu o zasebnem varovanju. Na področju spodnje Štajerske varujejo večino največjih prireditev. Po  predstavitvi se je razvila tudi daljša strokovna debata o aktualni problematiki na področju varovanja prireditev.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2019

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki