Gostujoči predavatelj na FKPV: red. prof. dr. Ivan Strugar – Upravljanje s podatki in procesi

Gostujoči predavatelj na FKPV: red. prof. dr. Ivan Strugar – Upravljanje s podatki in procesi
V okviru razpisa Gostujoči predavatelji na FKPV bomo v marcu (2., 3., 9. in 10. 3. 2018) organizirali predavanja pri predmetu Upravljanje s podatki in procesi v študijskem programu Poslovna informatika II, ki jih bo izvedel red. prof. dr. Ivan Strugar z Ekonomske fakultete v Zagrebu. 
.
O predavatelju:

Red. prof. dr. Ivan Strugar, zaposlen na katedri za informatiko, na Ekonomski fakulteti v Zagrebu, je eden vodilnih znanstvenikov s področja poslovne informatike. Njegovo raziskovalno področje vključuje preučevanje:  informacijske tehnologije v poslovanju, elektronskega  poslovanja,  informacijske tehnologije  v poslovnih prognozah in preučevanje pisarniški informacijskih sistemov. Sodeloval je tudi na treh projektih  Ministrstva za znanost in tehnologijo Republike Hrvatske ter pri dveh internih projektih Ekonomske fakultete v Zagrebu. Objavil je večje število znanstvenih in strokovnih del. Je avtor in soavtor več monografij in srednješolskih učbenikov. Leta 2001 je v Atenah  prejel prestižno nagrado za najboljši članek na 4. Evropski konferenci s področja Računovodskih informacijskih sistemov.

_____

Vabljena predavanja so odlična priložnost za vse študente, da pridobijo nova znanje, ki ga na podlagi svojih izkušenj posreduje strokovnjak iz prakse. Udeležba na vabljenih predavanjih je za študente FKPV brezplačna. Prijava ni potrebna.

logo-gp-2

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2020

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki