Vabljeno predavanje: Predstavitev Zavoda RS za blagovne rezerve in njegova vloga pri zagotavljanju varnostnih zalog – mag. Marko Naraločnik

Vabljeno predavanje: Predstavitev Zavoda RS za blagovne rezerve in njegova vloga pri zagotavljanju varnostnih zalog – mag. Marko Naraločnik
Predavanju pri predmetu Obvladovanje nabave, se bo kot gostujoči predavatelj pridružil mag. Marko Naraločnik. Zaposlen je na Zavodu RS za blagovne rezerve, kot vodja sektorja za obvezne rezerve naftnih derivatov, na predavanju pa bo predstavil:
  • delovanje zavoda in njegovo vlogo pri zagotavljanju varnostnih zalog;
  • oskrbo zavoda z naftnimi derivati in drugim blagom;
  • skladiščenje ND;
  • obvladovanje nabavnih tveganj in
  • nabavne primere iz prakse.
Predavanja bodo v četrtek, 19. 10. 2017 od 16:30 do 18:30 v Celju (predavalnica I/C, FKPV).
 
O vabljenem predavatelju:
Mag. Marko Naraločnik se s podajanjem znanja ukvarja že vrsto let, najprej kot učitelj strokovno-teoretičnih predmetov na srednji elektro šoli v Velenju, več let je bil vključen tudi v izobraževanje odraslih na tamkajšnji Ljudski univerzi, sedaj pa je že sedem let asistent na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Po zaključku poslovne poti na srednji šoli, je nadaljeval svojo poslovno pot v privatnem sektorju, na področju okoljskih projektov in projektov v energetiki, kot prodajni inženir, vodja projektov, vodja projektne pisarne in nabavnih procesov ter informatike. Pot ga je na to zanesla v sektor hladilstva, kmalu nato pa v javni sektor, ker je opravljal različna dela. V tem trenutku je kot vodja sektorja za vzdrževanje obveznih varnostnih zalog naftnih derivatov, zaposlen na Zavodu RS za blagovne rezerve. Pri svojem delu se srečuje z različnimi procesi, kot so: logistika, nabava, investicije, snovanje namenskih informacijskih rešitev, strateško načrtovanje in še bi lahko naštevali.
_____

Vabljena predavanja so odlična priložnost za vse študente, da pridobijo nova znanje, ki ga na podlagi svojih izkušenj posreduje strokovnjak iz prakse. Udeležba na vabljenih predavanjih je za študente FKPV brezplačna. Prijava ni potrebna.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2018

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki