38. svečana podelitev diplomskih listin

38. svečana podelitev diplomskih listin

V četrtek, 28. septembra 2023, smo na 38. svečani podelitvi podelili 113 diplom diplomantom in 32 diplom magistrom Fakultete za komercialne in poslovne vede. Svečani dogodek je potekal v Narodnem domu v Celju.

Program je povezovala vedno krasna voditeljica ga. Mojca Krajnc. Za predah med podelitvami je spregovorila glasba godalnega tria, ki ga sestavljajo dijaki I. gimnazije v Celju in Glasbene šole Celje; violinist David Marinšek, violistka Ema Bornšek in violončelistka Ajda Drnovšek. Vsi trije dijaki se z glasbo ukvarjajo že od malih nog ter se redno udeležujejo tako mednarodnih kot državnih tekmovanj mladih glasbenikov, kjer dosegajo vidnejše rezultate. Njihova mentorica komorne igre je prof. Petra Arlati Kovačič. Ob prijetni zakuski pa so nam brbončice razvajali dijaki Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki so dali svoj prispevek k izjemnemu trenutku v življenju naših diplomantov, posebna zahvala pa tudi vsem mentorjem, ki so bili ob svojih študentih tudi v tem, za diplomante pomembnem trenutku.

Vsem diplomantom pa še enkrat iskreno čestitamo!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki