Karierni piknik v Celju

Karierni piknik v Celju

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje, Območna služba Celje, organizira Karierni piknik, ki bo potekal v četrtek, 25. januarja 2024, od 9.00 do 16.00, v prostorih Celjskega doma. Dogodek je namenjen vsem, ki razmišljajo o svoji karieri, o spremembi svoje poklicne poti, ali jo šele začenjajo.

Dogodek združuje delodajalce iz lokalnega okolja, ki bodo predstavili svoje dejavnosti in delovne priložnosti, kakor tudi druge organizacije, ki lahko pomagajo pri razvoju kariere, kot so izobraževalne ustanove, socialnovarstveni zavodi in mladinski centri. O svoji karieri se bodo obiskovalci imeli možnost posvetovati z izkušenimi svetovalci Zavoda za zaposlovanje in s pomočjo računalniškega programa Kam in Kako odkrili poklice, ki bodo bolje ustrezali njihovim interesom.
V okviru sejma bodo potekali tudi zanimivi intervjuji z znanimi osebnostmi s Celjskega. Sodelovali bodo:

  • ravnateljica in kulturnica mag. Marijana Kolenko,
  • glasbenik in zgodovinar Tone Kregar,
  • ter inovator in direktor Jakob Sadar.

Govorili bodo o pomembnosti kariernega načrtovanja, o tem, kako najti svojo poklicno pot in kako se uspešno uveljaviti na trgu dela.

Obiskovalcem bo na voljo foto kotiček, kjer bodo lahko pomerili delovno opremo trenutno najbolj iskanih poklicev in se v njej tudi fotografirali.

Vabljeni!

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki