Povabilo študentom na Convento 2022

Povabilo študentom na Convento 2022

Spoštovane študentke in študenti turizma na FKPV,

že 14. leto zapored v sodelovanju s številnimi partnerji, se pripravlja poslovno borzo CONVENTA. Borza je namenjena predstavitvi ponudnikov kongresnih storitev t.i. Nove Evrope. Hoteli, kongresni centri, DMC agencije in kongresni uradi iz 15 držav bodo svojo ponudbo predstavili izbranim vabljenim gostom – predstavnikom agencij in podjetij, ki organizirajo dogodke.

Namen vsakoletne borze je spodbuditi organizatorje dogodkov iz cele Evrope in širše, da svoje dogodke organizirajo v regiji jugovzhodne oz. Nove Evrope.

Dogodek bo letos potekal avgusta in sicer 24. in 25. avgusta 2022 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. 26. 8. bo sledil še izobraževalni dogodek Conventa Crossover, festival dogodkov in izkustvenega marketinga.

Organizatorji prireditve bodo veseli, če se jim boste pridružili in po svojih močeh prispevali, da se bo Slovenija tudi tokrat izkazala kot izvrstna in zaupanja vredna gostiteljica. Zagotovijo vam lahko, da boste pridobili nove izkušnje in znanja, ki vam bodo koristila, če boste svojo karierno pot nadaljevali v turizmu ali industriji srečanj. Študentsko pomoč potrebujejo pri sprejemu udeležencev, na garderobi, pri registraciji, pri kontroli vstopa (imenskih priponk), pri usmerjanju udeležencev… Delo je mišljeno kot prostovoljno, v zameno vam zagotavljajo odlično izkušnjo na področju kongresne organizacije. V času Convente bodo poskrbeli za kosilo. Po dogodku vam bodo poslali potrdilo o delu na Conventi (število ur, ki jih boste opravili, tudi lahko uveljavljate kot del ur prakse v okviru študija na fakulteti).

 

Okvirni urnik dela:
Obvezno:
24. 8. – 07.30 – 17.30
25. 8. – 08.00 – 18.30 

Opcijsko:
23.8. – 18.00 – 22.00 (večerni sprejem Cankarjev dom)
24.8. – 18.00 – 22.00 (večerni sprejem Cukrarna)

Organizirajo pa tudi izobraževanje za študente: Future Leaders Forum, ki bo 24.8. od 9.00 – 16.00. Tisti, ki bi se odločili za to opcijo, potem ta dan ne bi pomagali pri organizaciji.

Če vas sodelovanje zanima ali če potrebujete dodatne informacije, kontaktirajte doc. dr. Eleno Marulc na 041 372 618 do petka, 1. julija.

Prijava 
(pošljite na e-mail elena.marulc@siol.net):
ime in priimek
 
letnik študija
 
smer študija
 
e-mail
 
telefon
 
ali vas zanima tudi opcijsko delo (poleg obveznega dela)
 
 
Podatke zainteresiranih študentov bomo posredovali organizatorju, ki bo kontaktiral študente.

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2022

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki