O knjižnici


Knjižnica Fakultete za komercialne in poslovne vede
Lava 7
3000 Celje

Telefon: 03/428 55 58
E-pošta: knjiznica@fkpv.si

casopisna-citalnica

Časopisna čitalnica

prirocna-knjiznica

Priročna knjižnica

citalnica

Čitalnica

med-knjiznimi-policami

Med knjižnimi policami

novosti-v-knjiznicni-zbirki2

Novosti v knjižnični zbirki

Knjižnica ima prostore v 1. nadstropju Fakultete za komercialne in poslovne vede v Celju. Je funkcionalno in moderno opremljena, razdeljena na dve ločeni enoti. V osrednjem delu knjižnice je po sistemu UDK razvrščeno knjižno gradivo v prostem pristopu. Čitalniški del sestavljata časopisna čitalnica in čitalnica, opremljena z računalniki, ki jih lahko uporabljajo člani knjižnice. V čitalnici in osrednjem delu knjižnice je članom za informacijske potrebe na razpolago skupaj 26 mest in 21 osebnih računalnikov. V knjižnici lahko člani dostopajo tudi do brezžičnega interneta.

Uporaba knjižnične zbirke je namenjena študentom in predavateljem vseh študijskih programov Fakultete za komercialne in poslovne vede ter Višje strokovne šole Abiture, d. o. o. Ker se pogosto pojavijo prošnje po izposoji gradiv naše knjižnice pri posameznikih, ki niso naši člani (in to ne morejo postati), omogočamo za njih izposojo gradiva naše knjižnice preko medknjižnične izposoje. Z osebnim prevzemom na izposoji Knjižnice FKPV je storitev brezplačna.

Smo strokovna knjižnica, ki skuša osnovni knjižnični fond zapolniti z gradivom s področja ekonomskih ved, poslovne informatike, turizma in varnostnega menedžmenta. Knjižnica Fakultete za komercialne in poslovne vede Celje tako zbira, strokovno obdeluje, ureja, hrani in izposoja gradivo s področij podjetništva, menedžmenta, poslovnih ved, marketinga in ekonomije, bančništva, prava, sociologije, turizma, varovanja, logistike, tujih jezikov … Gradivo se ažurno dopolnjuje z rednimi nakupi in darovi (predvsem institucij).

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki