Št. | Predmet | Kreditne točke |
1 | Raziskovalna metodologija | 8 |
2 | Usmerjanje ustvarjalnosti | 8 |
3 | Primerjalni gospodarski sistemi | 8 |
4 | Strategija in razvoj podjetja | 8 |
5 | Prihodkovni menedžment v turizmu | 8 |
6 | Kadri v turizmu | 10 |
Modul: TURISTIČNA DESTINACIJA | ||
7 |
Upravljanje turističnih destinacij |
10 |
Modul: HOTELIRSKA INDUSTRIJA | ||
7 |
Menedžment hotela | 10 |
SKUPAJ | 60 |
Predmetnik
Št. | Predmet | Kreditne točke |
8 |
Raziskovalni seminar |
4 |
2 izbirna predmeta modula | ||
Modul: TURISTIČNA DESTINACIJA | ||
9 10 |
Ekonomija trajnostnega razvoja | 8 |
Ekonomija športa | 8 | |
Trženje v turizmu | 8 | |
Turizem in regionalni razvoj | 8 | |
Modul: HOTELIRSKA INDUSTRIJA | ||
9
10 |
Hotelske verige | 8 |
Računovodsko poročanje za hotelirstvo | 8 | |
Menedžment hrane in pijače (F&B) | 8 | |
Organizacija in informatizacija hotelov | 8 |
Prosto izbirni predmet na FKPV ali drugi visokošolski institucij | ||
11 |
Medkulturno komuniciranje | 6 |
Menedžment turističnih agencij | 6 | |
Informacijska podpora poslovanju | 6 | |
Pravo v turizmu | 6 | |
Dispozicija magistrske naloge | 4 | |
MAGISTRSKA NALOGA | 30 | |
SKUPAJ | 60 | |
SKUPAJ magistrski študij | 120 |
V 2. letniku študent izbere po dva izbirna predmeta iz izbranega modula ter en predmet iz nabora prosto izbirnih predmetov ali drugi izbirni predmet magistrskega programa na FKPV ali drugi visokošolski instituciji.
Na posamezni lokaciji se izvajajo večinsko izbrani moduli in izbirni predmeti. Študent se lahko priključi tudi predavanjem na drugi lokaciji.