4. strokovna konferenca


logo-spa-4

Vabljeni na 4. študentsko zdraviliško konferenco, ki bo potekala 26. 11. 2014 ob 16.30 v pred. V/A.

Na konferenci bodo sodelovali:

avgustin3

Iztok Altbauer,

direktor Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč (SSNZ). Predstavil bo SSNZ in njene vloge pri oblikovanju in trženju zdraviliške ponudbe v Sloveniji in v tujini ter ostale funkcije skupnosti (sodelovanje z MG, ZZZS, STO in ostalimi inštitucijami).

matek2

mag. Roman Matek,

izvršni direktor Term Ptuj in hkrati trenutni predsednik skupščine SSNZ. Predstavil bo vlogo zdraviliškega menedžerja pri menedžiranju poslovnih procesov (tekoča politika, razvojna politika) in pri trženju zdraviliške ponudbe (naravni zdravilni dejavniki kot konkurenčna prednost zdravilišča), pa tudi pri vzpostavljanju celovite kakovosti z uvajanjem standardov kakovosti, okoljskih standardov.

avgustinprava1

dr. Cvetka Avguštin,

vodja zdravstvene službe v Termah Olimia. Predstavila bo vlogo zdravnika in drugih zdravstvenih strokovnjakov pri oblikovanju zdraviliških in velneških proizvodov, še posebej vlogo, ki jo ima zdravnik in drugi zdravstveni strokovnjaki pri trženju (svetovanju) in promoviranju storitev s področja naturopatije. Poudarek bo tudi na oblikovanju ponudbe medicinske velneške dejavnosti (medical wellness) kot konkurenčne prednosti zdraviliškega ponudnika.

Vabljeni študentje in predavatelji na smeri Turizem in vsi ostali, ki vas zanima predstavljena tematika.

Nosilka predmeta Trendi v ekološkem in wellness turizmu
mag. Slavka Gojčič

Dekanja
izr. prof. dr. Marjana Merkač Skok

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki