9. mednarodna znanstvena konferenca 2022


konferenca-slika

Spoštovani avtorji,

v imenu vodstva Fakultete za komercialne in poslovne vede in organizatorjev se iskreno zahvaljujemo vsem, ki ste 17. novembra 2022 sodelovali na deveti mednarodni znanstveni konferenci Znanje in poslovni izzivi v letu 2022. 

V plenarnem delu konference sta se predstavila dva gosta z izjemno zanimivima in aktualnima temama: izr. prof. ddr. Aleš Jug s prispevkom Zagotavljanje nemotenega poslovanja podjetij danes in v prihodnje in doc. dr. Tomaž Klobučar s prispevkom Izzivi kibernetske varnosti (predstavitev avtorjev). Konferenco je povezovala pomočnica direktorja Vesna Domadenik, mag. Nadaljevali smo delo v treh sekcijah, kjer so se predstavili številni raziskovalci in strokovnjaki iz prakse. 33 avtorjev iz Slovenije in tujine je pripravilo 18 referatov. Sodelovali so tudi študenti FKPV in študenti iz tujine.

Delovni jeziki konference so bili slovenski, hrvaški in angleški, letošnje tematske sekcije pa:

  • Komerciala/Poslovanje (dve sekciji), vodji sekcij doc. dr. Tatjana Dolinšek in doc. dr. Anita Goltnik Urnaut
  • Turizem, Poslovna informatika in Varnostni menedžment vodja sekcije doc. dr. Bojan Macuh

Konferenco smo zaključili s podelitvijo priznanja za najboljši članek konference ter z okroglo mizo z naslovom » Tudi v zrelejših letih smo lahko aktivni in se uspešno soočamo z izzivi vseživljenjskega učenja«, ki jo je vodil izr. prof. dr. Andrej Raspor. Sodelovali so: docdr. Bojan Macuh, doc. dr. Anita Goltnik Urnaut, g. Ivo Rep (dipl. ekon.), ga. Katja Orehek Hati, (mag. posl. ved) in dr. Miro Simonič.

Nagrado za najboljši članek konference je prejel dr. Sebastjan Repniks prispevkom Slovenska naravna zdravilišča in korporativna varnost. 

Naslednja konferenca bo čez dve leti in že sedaj ste vljudno vabljeni, da se nam pridružite.  V januarju 2023 bo na spletni strani konference objavljen zbornik referatov, po pošti pa boste prejeli še potrdilo o udeležbi.

Lepo vas pozdravljam in nasvidenje čez dve leti!

doc. dr. Tatjana Dolinšek
Predsednica programskega odbora konference

Prijavite se na naše e-novice

Bodite obveščeni in se prijavite na naše e-novice

© 2016 - 2024

Fakulteta za komercialne in poslovne vede

, vse pravice pridržane. | Piškotki